Swedish for Doctors (level C1)

kr 4000.00 sek
Mon Oct 29, 5:00 PM - Wed Nov 14, 6:30 PM, 2018 (CET)
Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, Stockholm, Sverige  

Settle Into Stockholm ger skräddarsydda kurser i svenska för utländsk sjukvårdspersonal. Kursen passar dig som arbetar eller söker jobb som till exempel läkare, sjuksköterska eller tandläkare och behöver uppnå nivå C1 i svenska. Eftersom kursen är på nivå C1 enligt Europaskalan, bör du ha avklarat nivå B2 för att tillgodogöra dig undervisningen på bästa sätt.

Kursen omfattar läsförståelse, skriftlig och muntlig framställning samt ordförråd med inriktning på det medicinska språket. Du kommer även att få öva på patientdialoger och att ställa diagnos på svenska. Efter kursen har du möjlighet göra vårt C1-prov och få ett officiellt intyg på att du uppnått nivån. Våra intyg är godkända av Socialstyrelsen och kan användas när du söker jobb. Observera att provet bokas separat. Om du går kursen får du dessutom rabatt på provet. Kontakta oss för att boka prov med rabatt.

Läraren på våra C1-kurser är högskoleadjunkt med specialistkunskaper inom medicinsk svenska. Hon är även författare till böckerna Medicinsk svenska –Handbok för utländska läkare och Odontologisk svenska – en handbok för utländska tandläkare som används under kursen.

Den här unika undervisningen ges i små grupper om max 6 deltagare på vårt kontor i centrala Stockholm. Vi bjuder på te och kaffe.

När?
Måndagar och onsdagar, kl 17.00 - 18.30 med start 29 oktober (totalt 6 x 90 minuter).

Var?
Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, Stockholm. (T-bana till Gamla stan eller buss till Slottsbacken)

Välkommen!

Besök vår webbsida www.settleintostockholm.com för mer information om våra tjänster.

Thérèse Werner

Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, Stockholm, Sverige
Categories
Levels / Grades