Swedish for Doctors, Nurses and Dentists (Level C1-12 lessons), plus C1-proficiency test

kr 4000.00 sek
+ available add-ons
Tue Jun 25, 5:00 PM - Fri Jul 12, 6:30 PM (CEST)
Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, Stockholm, Sweden  

Settle Into Stockholm ger skräddarsydda kurser i svenska för utländsk sjukvårdspersonal. Kursen passar dig som arbetar eller söker jobb som till exempel läkare, sjuksköterska eller tandläkare och behöver uppnå nivå C1 i svenska. I anslutning till kursen finns möjlighet att boka in ett officiellt C1-prov.

Kursen omfattar läsförståelse, skriftlig och muntlig framställning samt ordförråd med inriktning på det medicinska språket. Stor vikt läggs vid patientsamtal, till exempel att ställa anamnesfrågor samt förklara och instruera. Vi diskuterar också kulturella skillnader inom sjukvården i Sverige jämfört med andra länder.

Läraren på våra C1-kurser är högskoleadjunkt med specialistkunskaper inom medicinsk svenska. Hon är även författare till böckerna Medicinsk svenska – Handbok för utländska läkare och Odontologisk svenska – en handbok för utländska tandläkare som används under kursen.

Direkt efter kursen får de deltagare som så önskar göra ett C1-prov i medicinsk eller odontologisk svenska. De som passerar på provet får ett intyg godkänt av Socialstyrelsen. Kursdeltagare gör provet för 2000 kronor istället för 2500.

Den här unika undervisningen ges i små grupper om max 8 deltagare på vårt kontor i centrala Stockholm. Vi bjuder på te och kaffe.

Välkommen!

Besök vår webbsida www.settleintostockholm.com för mer information om våra tjänster.

Thérèse Werner

Teacher
Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, Stockholm, Sweden
Categories
Levels / Grades