Swedish for Doctors, Nurses and Dentists (Level C1), including 18 lessons and optional C1-Proficiency Test

kr 5000.00 sek
+ available add-ons
Mon Oct 7, 4:00 PM - Mon Oct 28, 5:00 PM (CEST)
Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, Stockholm, Sweden  

Settle Into Stockholm ger skräddarsydda kurser i svenska för utländsk sjukvårdspersonal. Kursen passar dig som arbetar eller söker jobb som till exempel läkare, sjuksköterska eller tandläkare och behöver uppnå nivå C1 i svenska. I anslutning till kursen finns möjlighet att boka vårt officiella C1-prov och få ett språkintyg godkänt av Socialstyrelsen.

Kursen omfattar läsförståelse, skriftlig och muntlig framställning samt ordförråd med inriktning på det medicinska språket. Stor vikt läggs vid patientsamtal, till exempel att ställa anamnesfrågor samt förklara och instruera. Vi diskuterar också kulturella skillnader inom sjukvården i Sverige jämfört med andra länder.

Läraren på våra C1-kurser är högskoleadjunkt med specialistkunskaper inom medicinsk svenska. Hon är även författare till kursböckerna Medicinsk svenska – Handbok för utländska läkare och Odontologisk svenska – en handbok för utländska tandläkare som används under kursen.

Direkt efter kursen kan du välja att göra vårt officiella C1-prov till rabatterat pris. Vid godkänt resultat utfärdas ett intyg som också godkänns av Socialstyrelsen och kan användas när du ska söka jobb.

Den här unika undervisningen ges i små grupper om max 6 deltagare på vårt kontor i centrala Stockholm. Vi bjuder på te och kaffe.

Välkommen!

Besök vår webbsida www.settleintostockholm.com för mer information om våra tjänster.

Thérèse Werner

Teacher
Settle Into Stockholm, Slottsbacken 8, Stockholm, Sweden
Categories
Levels / Grades