Distanskurs i svenska för läkare, nivå C1

kr 5750.00 sek
+ available add-ons
Wed 1 Jun, 17:00 - Wed 29 Jun, 17:00 (CEST)
Online  
Distanskurs i svenska för läkare, nivå C1

Distanskurs i svenska för läkare och sjuksköterskor på nivå C1. Max 6 deltagare.

Den här kursen är på nivå C1 enligt den europeiska referensramen. För att kunna delta i kursen måste du ha tillgång till en dator med god internetuppkoppling och kunna visa upp ett kursbevis på att du är godkänd på nivå B2 enligt Europarådets referensram (alt. SVA på SFI). Mejla ditt intyg till contact@settleintostockholm.com

Distanskursen består av 16 lärarledda lektioner på Zoom (16 x 45 minuter med två lektioner per möte, det vill säga 8 möten x 90 minuter) och hemarbeten. Ni kommer att vara en liten grupp och ses online två gånger i veckan. För att kunna uppnå nivå C1 måste du delta aktivt i lektionerna, göra dina hemuppgifter, studera mycket på egen hand mellan lektionerna och ha möjlighet att prata svenska varje dag i ditt arbetsliv eller vardagsliv.

Du behöver köpa boken Medicinsk svenska - en handbok för utländska läkare av Thérèse Werner innan du börjar kursen. Övrigt kursmaterial ingår i priset och kommer att skickas till dig under kursen.

Efter kursen har du möjlighet att boka vårt officiella C1-prov. Provet är frivilligt och kostar extra. När du bokar kursen kan du välja att även boka en plats på provet genom att kryssa i rutan för C1-provet.

Observera att de skriftliga delarna av provet måste skrivas på vårt kontor i Stockholm, även om du har läst kursen på distans. Om du inte har möjlighet att komma till Stockholm och skriva provet, går det bra att bara boka kursen. För tillfället har vi endast reserverade prov för kursdeltagare, det går alltså inte att bara boka ett prov utan att ha avslutat en kurs hos oss.

Välkommen!

Thérèse Werner

Swedish Teacher
Online
Categories
Levels